2016 YILI HAC KAYITLARI BAŞLIYOR

2016 yılında ve önümüzdeki yıllarda kuraya katılarak hacca gitmek üzere, ilk defa müracaat etmek isteyen vatandaşlarımıza “Ön Kayıt” imkânı tanınmıştır.

-Ön kayıt müracaatları; 18-27 Ocak 2016 tarihleri arasında alınacaktır.

-İlk defa kayıt yaptıracaklardan kişi başına 20 (Yirmi) TL alınacak,

İlk defa kayıt yaptıracaklar, Anlaşmalı Bankalar: T .C. Vakıflar Bankası, T .C. Ziraat Bankası, Ziraat Katılım Bankası, T . Halk Bankası, Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş., Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. ve Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş dan birine önce 20 TL. Yatırılıp, dekontla birlikte en yakın Müftülüğe veya

http//hac.diyanet.gov.tr internetten  kendileri de ön kayıt yaptırabileceklerdir.

-Kayıt güncelleyen-yenileyenlerden ise herhangi bir ücret alınmayacaktır..

Ancak, çekilecek kura sonucunda kesin kayıt sırası gelen hacı adaylarının kesin kayıt yaptırabilir belgeleriyle ilgi SMS alabilmeleri için özellikle kayıtlı bulunan cep telefonu numaralarını halen aktif halde kullanılan bir telefon olduğunu teyit ettirip, 18 Ocak 2016 - 18 Şubat 2016 tarihleri arasında güncellemeleri gerekmektedir.

• 14.1.2016 14:03:35
  • 14.1.2016 14:16:07