MÜFTÜLÜKTEN TAZİYE ZİYARETİ

MÜFTÜLÜKTEN  TAZİYE ZİYARETİ

MÜFTÜLÜKTEN TAZİYE ZİYARETİ

01.08.2015 Cumartesi gecesi geçirdiği kaza sonucu vefat eden Gazi Süleymanpaşa Kur’an Kursu hafızlarından Mehmet GÖZEL’in Baba evi Danişmend Mahallesine Mahalle İmam Hatibi Mustafa SANALAN ile birlikte  giden İlçemiz Müftüsü Mehmet ŞENOKUR, hayatını kaybeden Hafız Öğrencinin evinde Kur’an okudu ve dua yaptı. İlçe Müftümüz ŞENOKUR, Hafızın bizler için inşallah şefaatçi olacağını, hafız olmanın şereflerin en yücesi olduğunu dile getirerek, aile büyüklerine de böyle bir hafızları olduğu için şanslı olduklarını ifade ederek onlara sabır, metanet ve ilahi takdire teslimiyet diledi.

Ayrıca aynı aileden yaralıların evlerini ’ de ziyaret ederek onlarında bir an önce iyileşmeleri konusunda Yüce Allah’tan şifalar ve yardım diledi.

• 3.8.2015 16:51:28