KUTLU DOĞUM GÜLLERİ DAĞITILDI

KUTLU DOĞUM GÜLLERİ DAĞITILDI

2017 yılı Kutlu doğum haftası münasebetiyle 17 Nisan Pazartesi günü İlçe Müftümüz İzzet ŞENER  Dire personelleri ile birlikte Kaymakamımız Sayın Ömer KALAYLI’yı makamında ziyaret ederek Kutlu Doğum gülü   takdim etti. Kaymakamımız Sayın Ömer KALAYLI’nın ziyaretinin ardından diğer kamu kurum ve kuruluşlarına da kutlu doğum çiçeği takdim edildi.

Akyazı Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Yavuz TEPEÇINAR’ı da makamında ziyaret ederek çiçek takdiminde bulunuldu.İlçe Vaizi Esma ÇEŞMECİ  Kur’an Kursu öğreticileri ile birlikte hastanede yatmakta olan hastaları tek tek ziyaret ederek hem kendilerine geçmiş olsun dileklerinde bulundular,hem de kutlu doğum çiçeği takdim ettiler.Hastanede yatmakta olan hasta ve hasta yakınları kendilerine gösterilen bu yakın ilgiden çok memnun olduklarını ifade ederek İlçe Müftülüğümüze teşekkürlerini ifade ettiler.

• 21.4.2017 11:13:06