HAFIZLIK TACINI TAKTI.

Hafızlık Merasimi

İlçemiz Pazarköy Şehit Ömer Kız Kur’an Kursunda hafızlığını tamamlayan  öğrenci için taç takma merasimi düzenlendi.

Pazarköy Şehitömer Kur’an kursuna devam eden öğrenciler ve hafızlığını tamamlayan Şulenur YAVUZ için Belediye Konferans Salonu'nda tertiplenen törende konuşan İlçe Müftümüz Mehmet ŞENOKUR Hafızlığın öneminden bahsederek , bir hafızın ailesinden 70 kişinin cennete girmesini sağlayacağına dikkati çekti.

Programa İlçe Müftümüz Mehmet ŞENOKUR, Kurs yönetici ve öğreticileri ile hafızlığını tamamlayan öğrencinin velileri ile çok sayıda vatandaşımız katıldı. Program hafızlığını tamamlayan öğrencimize verilen hediyelerin ardından, yapılan dua ve ikram ile sona erdi.

• 25.4.2016 16:48:30