AYBAŞI AYLIK MUTAD TOPLANTISI YAPILDI

2017 OCAK AYI AYBAŞI AYLIK MUTAD TOPLANTISI YAPILDI

Her ay mutad olarak Din Görevlileri ile birlikte yapılan aylık toplantı  18.01.2017 Çarşamba günü İlçemiz Müderris Hacı Rızvan Efendi Kur’an Kursu Salonunda  yapıldı.

Toplantıya Din Görevlileri ile birlikte Kur’an Kursu öğreticileri de katıldı. İlçe Müftümüz Mehmet ŞENOKUR hocamızın Bursa İli Yenişehir İlçe Müftülüğüne tayin olmasından dolayı,  Müftümüz Mehmet ŞRNOKUR’un katıldığı son toplantı oldu. Toplantı  Taşyatak Mahallesi Yeni camii İmam hatibi Selçuk GÜLTEKİN’in Kur’an-ı Kerim okuyuşu ile başladı. Daha sonra Gündemdeki konuları Müftülük Şefi Hamid Murat DURCEYLAN görevlilere aktardı. Gündemdeki konuların ardından Kürsüye çıkan İlçe Müftümüz Sayın Mehmet ŞENOKUR  hocamız   gündemdeki konulara değindikten sonra veda konuşması yaptı.”Konuşmasında” 2009 yılında Akyazı’daki görevine başladığını, görevi süresince hep birlikte birçok hizmetler gerçekleştirdiklerini, özellikle Kur’an kursu yapımına önem verdiğini,  Akyazı ve Bölge halkına 280 kişilik Bölge Yatılı Kur’an Kursu kazandırdıklarını belirtti. Serbest kürsü bölümünde ise görevliler duygu dolu konuşmalar yaptılar.Konuşmaların ardından Din Görevlileri Dernek Başkanlığı ile Diyanet Sen Akyazı Temsilciliği tarafından plaket takdimi yapıldı.

Konuşmaların ardından hep birlikte yemeğe geçildi. Yemeğin ardından İlçe Müftümüz Mehmet ŞENOKUR hocamız görevlilerle tek tek helalleştikten sonra toplantı sona erdi.

• 18.1.2017 15:56:48